Μετεογράμματα!!! Ειδική  !!! Αναφορά καιρού με στατιστικά και συγκριτικό ιστορικό - πατήστε το κουμπί  Submit  να την δείτε >>> Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τον καιρό σε οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα , και σε όλο τον κόσμο !! !!! BETA TEST !!! Η αναφορά είναι στα Αγγλικά (Δεν έχω βρει ακόμα τρόπο για αυτόματη μετάφραση) , οι πληροφορίες της συγκεκριμένης αναφοράς και προέρχονται από τη βάση δεδομένων του Αεροδρομίου Ηρακλείου για το Windget αυτό χρησιμοποιήθηκε το wolframalpha.com/widget/tool Προσοχή Δοκιμαστική Εκδοση !!!

#A1 Δεδομένα καιρού από τη βαση Δεδομένων του Αεροδρομίου Ηρακλείου 

#A2 Το Μετεόγραμμα απο τη Βάση δεδομένων του www.yr.no


3A#   ΝΕΟ !! Μετεόγραμμα για όλες τις πόλεις της Ελλάδας »
* Κάνε click πάνω στο χάρτη για να πάρεις τοπικό μετεόγραμμα

Συγκριτικό
Άγιος ΝικόλαοςΆγιος Νικόλαος


ΣητείαΙεράπετραΗράκλειο


Καστέλι Πεδιάδος


Ρέθυμνο


ΣούδαΤυμπάκι


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHTΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗ365 https://kriti365.blogspot.gr/ https://krhth365.blogspot.gr/ ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993
Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΜΕ ΑΜΕΣΟΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ) .

Πηγές
http://www.wolframalpha.com
https://www.yr.no
http://www.hnms.gr
http://en.sat24.com/en
www.a3studio.it
http://www1.niederschlagsradar.de
https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
http://Fimages.blitzortung.org
http://www.meteociel.fr
https://www.austrocontrol.at/
Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Μετεογράμματα και δορυφόροι

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.